Saturday, 27 July 2013

Hagemaru :*



Assalamualaikum my beloved reader :'* tak banyak nak dishared kan hari neh . just a little bit of my heart :') Btw. aku nak korang tahu yang my life is getting bored day by day. Aku hampir musnah kan relay aku dengan si dia. Ya , mybe my mistake yang suka sangat bergurau dengan LELAKI lain selain dia :'( Papa, i'm sorry. My fault sayang. please forgive meee :'(


" Kan dah jujur sayang ? :') Senang . Mama punce sayang :'( . Mama banyak sangat bergurau , gedik , cabar lelaki :'( . Mama tolong berubah :'( Papa tau mama nak ramai kawan laki kan? Sebab tu mama jadi suka bergurau , jadi peramah . Mama , semua tu perhatian untuk lelaki sayang :'( , Lelaki suka ngorat perempuan yang bagi respons . Sayang :'( jangan selalu sangat bergurau :'( Papa sayang mama sangat . :'( . Tolonglah berubah eh sayang :'( Jadi MATANG eh mama ? taknak budak budak agi . Mama dah 16 tahun kan :') Kalau nak sikap budak budak budak boleh , budak budak dengan papa jer :') . Papa tau mama suka kan lelaki yang layan mama , bergurau dengan mama , sembang bila takde kerja kat kelas :') tapi papa risau kalau lelaki toh jatuh cinta dekat mama :'( or mama jatuh cinta dekat laki toh . Sebab toh papa tak kasi mama sembang dengan laki :( Papa sayang mama , perempuan suka kan lelaki yang buat dia happy ? :') Papa takut ada budak lelaki buad mama happy :'( . Papa sayang mama sangat :* Please berubah , Ingat papa selalu . Jangan ikut suka hati jer , Ingat papa. Ingat mama tuh dah berpunye :') Sayang mama sangat sangat , :') Hope berubah eh sayang . Loveyousomuch :* "


Dear future husband , Muhammad Naim bin Mohd Nazri :

" Sayang , ye mama dah jujur :'( Mama nih punce :/ Memang salah mama pun banyak sangat bergurau dengan lelaki :( Mama tak amek perhatian dari lelaki pun sayang. Siket pun mama tak bagi respon dekat depa :'( Yee, mama nak berubah sayang. I will try my best to change myself to be matured :') I'm promise sayang. Papa , mama pegang semua janji janji papa dekat mama. Papa selalu cakap yang papa sayang mama, papa taknak tinggal mama. even harituh kita gadoh, mama minta papa lepaskan mama tapi papa still tak nak. yee memang toh yang mama harapkan :'( Mama sayang papa sangat. Papa, you not king control and i'm not Queen control. Mama tak kesah papa nak buat ape ape, asalkan papa bagi tahu mama. Jangan sampai mama tahu sendiri :'(  Mama sayang papa sangat sangat :'* "



Aku taknak lepaskan peluang kedua neh . Aku cuba jaga relay neh sebaik mungkin . Dah nak hampir setahun dah relay neh . Aku tak nak lepaskan dia even ape pun berlaku. Insya Allah kalau jodoh dia dengan aku. Aku tak mengharap lebih pun dari neh. Just pray to Allah swt :') 


" Naem Nazr love Ien Aien , @NaemNazr love @Xhusnaaa , papa love mama , biy love bby , tinggi love pendek , anak Nazri love anak Hamdan , budak Selangor love budak Pahang , capital NN love capital AH , Hansem + kacak love Comel + lawa , 16.3.1996 love 15.11.1997 , tuff love cekci , tak menggatal love tak curang , 014 love 017 , MUHAMMAD NAIM BIN MOHD NAZRI love AINUN HUSNA BINTI HAMDAN , Iloveyou forever :* takkan tinggal mama . :* muahh muahh muahh :* Papa JANJI "



What a long post i got? Haha yaa i know you must not willing to read it right? Hee kesah pulak aku? Ape ape pun thanks you so much to my reader. May Allah bless you :') Let me end this post today .Papai and Assalamualaikum :))






ILOVEYOUSOMUCH MUHAMMAD NAIM BIN MOHD NAZRI <3 
INGAT SAYANG , " HANYA ADA SEORANG MUHAMMAD NAIM YANG HADIR DALAM HIDUP AINUN HUSNA TAK AKAN ADA DUA TAK AKAN ADA TIGA :*