Saturday, 27 July 2013

Hagemaru :*



Assalamualaikum my beloved reader :'* tak banyak nak dishared kan hari neh . just a little bit of my heart :') Btw. aku nak korang tahu yang my life is getting bored day by day. Aku hampir musnah kan relay aku dengan si dia. Ya , mybe my mistake yang suka sangat bergurau dengan LELAKI lain selain dia :'( Papa, i'm sorry. My fault sayang. please forgive meee :'(


" Kan dah jujur sayang ? :') Senang . Mama punce sayang :'( . Mama banyak sangat bergurau , gedik , cabar lelaki :'( . Mama tolong berubah :'( Papa tau mama nak ramai kawan laki kan? Sebab tu mama jadi suka bergurau , jadi peramah . Mama , semua tu perhatian untuk lelaki sayang :'( , Lelaki suka ngorat perempuan yang bagi respons . Sayang :'( jangan selalu sangat bergurau :'( Papa sayang mama sangat . :'( . Tolonglah berubah eh sayang :'( Jadi MATANG eh mama ? taknak budak budak agi . Mama dah 16 tahun kan :') Kalau nak sikap budak budak budak boleh , budak budak dengan papa jer :') . Papa tau mama suka kan lelaki yang layan mama , bergurau dengan mama , sembang bila takde kerja kat kelas :') tapi papa risau kalau lelaki toh jatuh cinta dekat mama :'( or mama jatuh cinta dekat laki toh . Sebab toh papa tak kasi mama sembang dengan laki :( Papa sayang mama , perempuan suka kan lelaki yang buat dia happy ? :') Papa takut ada budak lelaki buad mama happy :'( . Papa sayang mama sangat :* Please berubah , Ingat papa selalu . Jangan ikut suka hati jer , Ingat papa. Ingat mama tuh dah berpunye :') Sayang mama sangat sangat , :') Hope berubah eh sayang . Loveyousomuch :* "


Dear future husband , Muhammad Naim bin Mohd Nazri :

" Sayang , ye mama dah jujur :'( Mama nih punce :/ Memang salah mama pun banyak sangat bergurau dengan lelaki :( Mama tak amek perhatian dari lelaki pun sayang. Siket pun mama tak bagi respon dekat depa :'( Yee, mama nak berubah sayang. I will try my best to change myself to be matured :') I'm promise sayang. Papa , mama pegang semua janji janji papa dekat mama. Papa selalu cakap yang papa sayang mama, papa taknak tinggal mama. even harituh kita gadoh, mama minta papa lepaskan mama tapi papa still tak nak. yee memang toh yang mama harapkan :'( Mama sayang papa sangat. Papa, you not king control and i'm not Queen control. Mama tak kesah papa nak buat ape ape, asalkan papa bagi tahu mama. Jangan sampai mama tahu sendiri :'(  Mama sayang papa sangat sangat :'* "



Aku taknak lepaskan peluang kedua neh . Aku cuba jaga relay neh sebaik mungkin . Dah nak hampir setahun dah relay neh . Aku tak nak lepaskan dia even ape pun berlaku. Insya Allah kalau jodoh dia dengan aku. Aku tak mengharap lebih pun dari neh. Just pray to Allah swt :') 


" Naem Nazr love Ien Aien , @NaemNazr love @Xhusnaaa , papa love mama , biy love bby , tinggi love pendek , anak Nazri love anak Hamdan , budak Selangor love budak Pahang , capital NN love capital AH , Hansem + kacak love Comel + lawa , 16.3.1996 love 15.11.1997 , tuff love cekci , tak menggatal love tak curang , 014 love 017 , MUHAMMAD NAIM BIN MOHD NAZRI love AINUN HUSNA BINTI HAMDAN , Iloveyou forever :* takkan tinggal mama . :* muahh muahh muahh :* Papa JANJI "



What a long post i got? Haha yaa i know you must not willing to read it right? Hee kesah pulak aku? Ape ape pun thanks you so much to my reader. May Allah bless you :') Let me end this post today .Papai and Assalamualaikum :))






ILOVEYOUSOMUCH MUHAMMAD NAIM BIN MOHD NAZRI <3 
INGAT SAYANG , " HANYA ADA SEORANG MUHAMMAD NAIM YANG HADIR DALAM HIDUP AINUN HUSNA TAK AKAN ADA DUA TAK AKAN ADA TIGA :* 

Sunday, 26 May 2013

I Love You For a Thousand Years :*















Heart beats fastColors and promisesHow to be braveHow can I love when I'm afraidTo fallBut watching you stand aloneAll of my doubtSuddenly goes away somehow
One step closer
I have died everydaywaiting for youDarlin' don't be afraidI have loved you for aThousand yearsI'll love you for aThousand more
Time stands stillbeauty in all she isI will be braveI will not let anythingTake awayWhat's standing in front of meEvery breath,Every hour has come to this
One step closer
I have died everyday
Waiting for youDarlin' don't be afraidI have loved you for aThousand yearsI'll love you for aThousand more
And all along I believedI would find youTime has broughtYour heart to meI have loved you for aThousand yearsI'll love you for aThousand more
One step closer
I have died everydayWaiting for youDarlin' don't be afraid,I have loved you for aThousand yearsI'll love you for aThousand more
And all along I believedI would find youTime has broughtYour heart to meI have loved you for aThousand yearsI'll love you for aThousand more



Dear Husband , I really hope that . You can take care my heart as long you LOVE me darling :') I really hope so that . Thanks for everything . ILOVEYOU <3 Yeahh , I LOVE YOU FOR a THOUSAND YEARS :'* 

Monday, 17 December 2012

My boy :*




Assalammualaikum my bloved reader :') Tak banyak nak di shared kan hari nie , just a little pieces of my heart :') today aku nak story pasal my boyfie yang comel tuhh . Bila sebut pasal boyfie jer mesti ada bunyi bunyi cengkerik yang mengata kan ' untung lah ada boyfie '  ' untung lah sweet ' tapi , boyfie aku lain k lain . My boyfie is not like your boyfie okay :D trust me  . From outside , he look so kinda , he's cute , handsome and I should he have ideal man character ! But , how about inside ?   ouh no , benda nie memang susah nak nampak kan . Aku pun tak tahu sangat . but i think benda nie dia akan tunjuk dekat girlfie dia sahaja *hmm i'm not the only girlfie he used to have* Today , i will reveal my boyfie true character ;) Btw , aku bukan nak memalu kan dia or ape ape , just nak tunjuk siapa dia yang sebanar even kami baru couple . 


" Biy seorang yang pelik , bajet tuff -.-' dungu seketika , gatal , suka memain , tak pandai memujuk sangat , take care lah jugak =.=  Haha macam toh lah biy


What the ahhh ahh ? Hahaha my boyfie di kenali sebagai budak yang nakal dan degil . For short , he is bad boy -.-'  see , dia dah mengaku segala nya :D Haha Naem , Yang gatal tuh kurang kan kay ? Ingat siket yang awak tuh dah ada bini dan anak sepuluh orang c(: haha Awak nak menggatal boleh , tapi  menggatal dengan saya jer lah . I'm your wife okay *acah acah wife pulak . haha All aboat him , i will accept but , tolong setia k setia :) i trust you sayang , jangan sampai kepercayaan saya dekat awak hilang okay ;) 


Naem ? he is cute . For me , this is truely secret :) let me explain , he never show his feeling to me . Bila aku merajuk bagai dengan dia , dia tak pernah berhenti say sorry dekat aku . Ya , that is my true boy ;) Always ask forgiveness even though I already forgave him . Iloveyou naem :) Hope hubungan kita kekal sampai bila bila kalau kita berterusan macam nie sayang . Pegang segala gala janji awak dekat saya , Saya harap itu bukan kata kata manis dari mulut awak . Saya sayang awak comel . I'm promise , i never let you go sayang . Trust me okay . 


Lol , what a long post i got ? haha i know , you must not willing to read it right ? haha ada aku kesah ? Ape ape pun , thanks to my reader yang sanggup baca story aku nie . Sayang korang . Mehh kiss siket :) perempuan jer kay ? laki tak boleh nanti naem marahhh c(: muah pipi kiri muahh pipi kanan :*  Let me end this post today .  paipai and Assalamualaikum .



- LOVE IS BEAUTIFUL , LOVE IS ART , LOVE IS LIKE A SONG , AND YOUR LOVE IS JUST A SWEET DRAEM ;) -
ILOVEYOU MY SUPERMAN :* 



Sunday, 9 December 2012

Tercapai :) Dia milikku ^^

*letupkan jari , rengang kan badan sikit* okay here we start , again . *cough* Assalamualaikum my reader yang comel-II tuh :) For those who non - muslim , Selamat sejahtera , Vanakam , Namaste , Salam , Gong Xi Fa Chai *tunduk* Eh , lupa kan ? Thanks guy sebab singgah dekat blog kita yang tak beberpa nak cantik nie :) Sayang korang gila babun berok monyet kere lahhhh . mehh kiss siket :* muah pipi kiri muahh pipi kanan 


Ouhh tidak , I fall in love withh ehem ehemm . rahsia k rahsia :D meh baca story nie dulu nyahhh ;)



Ehem ehem , Detik pertemuan 13/11/2012 - Aku lepak lepak dengan kaka sedara aku , lepas tuh aku mintak fon sebab aku nak dengar lagu . Alang alang dah amek fon tuh tangan aku mula lah menggatal nak belek sana sini c(: Aku tengok gambar kaka sedara aku and membe dia . Belek punya belek , aku terpandang dekat satu gambar nie . aduhh jantung aku berdegup kencang *ecewahh  Haha betul nie , aku tipu c(: haha aku pandang gambar tuh lama lama , lepas tuh baru aku tanya akak sedara aku yang sape nama insan yang ada dalam gambar tuhh . Akak sedara aku nama dia Naem . Aku mula tertarik dekat budak tuh . Gila lah , masa tuh aku meroyan dan angau dekat dia gila babi . Aku puji dia bagaii ! ouhh rasa macam macam aku rasa kut , rasa nak cium fon akak aku masa tuh pun ada . Hurm tapi malang nya kan , masa tuh gambar budak tuh dengan ex dia -.-' Haha sanggup aku suruh kaka sedara aku crop gamba tuh , suruh buang gamba perempuan tuh . kahkahkah jahat gila akuu , aku terlampau angau dekat budak tuh sampai kaka sedara aku sendiri fed up dengan aku . Kakak sedara aku pegi bagi tahu budak tuh yang aku dah angau kan dia . Kak ape lannciauuu malu lah kita kakk ? *tutup muka . kakak sedara aku cakap , jangan malu malu . nanti melepas . Sebab dia tengahh single tuhhh c(: haha ada can wehhh . ape tunggu lagi . Buat muka mintak simpati lerr . Aku tak tahu lah kenapa aku angau dekat budak tuh . mungkin ah dia ada iras iras ex aku . Er noo , tak boleh dan memang tak boleh . dia adalah dia . tak sama okayy ? Weh macam mana nie , aku betul betul dah melting dengan budak tuh . mana peti sejuk nie c(: Haha , masa nie aku tengah unline fb , kakak sedara aku tunjuk lah fb dia . aku apelagi . Dengan pantas nya aku add si comel tuhhhh :* kakak sedara aku tunjuk ah membe membe dia dekat aku . okay memang betul ah , membe dia semua handsome handsome . tapi tak tahu lah kenapa aku terpikat dekat si naem tuhhhh . Hah kan dah terlepas type nama dia c(: Wehh dia app aku lahh :D haha suka nya akuuu :) 15/11 tuh birthday aku . masa tuh aku off fon . Aku bosan sangat masa tuh . Aku unline fb . Akak sedara aku Im aku , dia suruh aku on fon . Aku on lahh . lepstuh aku tanya kaka sedara aku . kenapa suh on fon . Pastu kakak sedara aku kata mesti kau gembira kalau dapat baca msg . Hahh ? sumpah aku tak faham masa nie . cehhh haha tiba tiba msg masuk . haha no yang tak dikenali . budak tuh wish bday aku . okay seram kan ? cm ne budak yg aku tak kenal tahu birthday aku ? jeng jeng jeng , aku tanya dia sape , lepas tuh dia cakappp yang dia tuhhh Naimmmmmmmmmm :) ouhhh noo , crush aku tuh tuh tuh . stalker fb kita eh ? ouh kejamm , no fon dapat mana ? mesti kak nadhirahhh kan ? hmm dah tahu and dah agakk *senyum kambing 



Bermula lah detik pengenalan diantara kami berdua , ecewahhh :) Aku ingat lagi harituh kami webcam sampai lebam . aduyai , melting aku tengok muka dia . comel okay ? dengan senyuman dia yang maniss ala ala coklat caburryyy . alahai tergugat iman aku ngek . Aku suka kau , aku nak kau gila :)  Ayat yang paling aku tak kan penah lupa bila dia cakap "can you be my sweetheart ?" Woiii kau main main dengan aku ker botakk ? hmmm :( jangan macam nie , kau dah bagi aku harapann tuhh nak dapat kan kau . Hmm sedih k sedih . hmm 8/12/2012 -  4.22p.m Alhamdulillah , impian aku tercapai . dah lama aku nak dia . Akhirnya , dapat jugak dia jadi milik aku . Naim , saya sayang awak :) Saya happy sangat sebab awak dah jadi milik saya sekarang . hmm saya pk awak main main dulu . sebab awak tuh buat muka tak siyes . Asyik gelak gelak jer . hehe tak pe lahh tak kesah dah , awak sekarang milik saya k milik saya :* sayang awak comelllll 




In a relationship with Naim Nazri .

Thursday, 29 November 2012

Luahan anak tekak :') Rindu pendekk

Seandainya kau tahu bertapa peritnya hati ini menahan rinduku padamu , pasti kau tahu bertapa seksa nya hati ini merinduimu . Hanya aku dan Dia yang maha kuasa sahaja yang mengatahui bertapa peritnya rasa ini :'( Aku mohon kau pun rasa begitu sayang :') 


Ya Allah , Aku rindu dia . Aku sayang dia . Aku mahu dia .


Aku memang tak boleh nak tipu diri aku sendiri dengan soal hati dan perasaan . Hmm aku tak kuat nak hadap semua nie . Hmm aku sayang dia . Insan yang bernama Fikri :( Orang gila jer tak sayang ex okay ? * Awak saya rindu awak sangat , awak rindu saya tak ? :(( tolong cakap yang awak pun rindu saya . Saya tak nak saya syok sendiri . Kemarin awak text saya kan sayang ? Awak cakap awak rindu nak buat semua benda dengan saya .  Awak cakap awak rindu nak nyanyi kan untuk saya . Awak cakap awak cinta saya . Awak cakap yang capital 'A' tuh nama saya . Awak capital 'F' tuh pun nama awak tau :') Hmm Awak , awak tipu saya eh :( ? Kalau awak sayang and cinta saya kenapa awak tinggal saya ? Awak tahu tak awak dah curi hati saya . Hmm , ye awak pencuri ! Awak jahat sebab dah curi hati saya lepas tuh tak nak pulang balik . Hmm :'( Awak , andai kata kita getback , saya janji saya tak kan lepas kan awak . Saya cuba pertahan kan relay kita :') saya nak cuba buang jauh jauh perasaan cemburu nie . Awak , setiap hari saya menangis sebab rindu kan awak . Hmm awak tak tahu kan sayang ? Saya nie bodoh kan sayang ? . Saya selalu cakap dekat awak yang saya kuat , tapi takk . saya lemah sangat . hmm kenapa ? kenapa ? sebab saya sayang awak . Saya selalu berdoa agar awak pun rindu kan saya :') Saya selalu ingat kata kata awak yang nie - Air mata perempuan tak seikhlas air mata lelaki - Awak mungkin bagi awak air mata perempuan tak seikhlas air mata lelaki . Tapi saya nak awak tahu , Air mata saya sentiasa ikhlas untuk awak sayang :) Saya tak pernah bohong dalam soal perasaan . Angan angan saya nak getback dengan awak mungkin tak kan pernah terjadi . Awak cakap dekat saya , saya boelh dapat kan awak balik kalau saya mintak maaf dekat kakak angkat awak . Tapi kakak angkat awak tak maaf kan saya . Hmm macam macam saya buat awak . Saya tak tahu sebesar mana salah saya sampai kaka angkat awak tak bagi respon siket pun dekat saya . Hmm saya dah banyak kali mintak maaf dekat dia . Saya call , dia tak angkat . texting , dia tak balas . post dekat wall fb , di biarkan . Im dekat fb , tak dilayan . update blog , tak endah kan . Apa lagi awak nak suruh saya buat . jumpa dia ? hmm memang tak lah kan , kalau semua benda nie saya buat dia pun tak maaf kan lagi lah kalau jumpa . hmmm apa lagi harus saya lakukan bagi nak dapat balik cinta awak sayang ? apelagi ! Saya rasa , saya cuma bermimpi disiang hari dan saya pun dah tahu jawapan nya  saya tak mungkin dapat awak balik Ex :( Orang kata , couple dengan Ex umpama baca buku yang tahu kesudahan nya . Awak , selama beberapa hari saya dengan awak . saya bahagia sangat :') saya rindu gurau manja awak , rindu nak on call dengan awak , texting dengan awak sampai lebam , rindu nak skype dengan awak , rindu nak dengar awak cakap yang awak sayang saya :') rindu nak dengar awak nyanyikan untuk saya . saya jugak rindu nak dengar awak kutuk-II saya , buli-II saya bagai , hmm awak ingat tak , awak selalu cakap saya nie pendek , comel , monyet , busuk kan kan kan ? Awak jahat sayang , selalu buli saya dulu . rindu nya nak dengar awak panggil saya mcam tuhh . hmm awak , saya selalu jadi hacker fb awak kan . buat status bagai dekat fb awak . yeyy . awak ingat tak status yang sayabgai dekat awak tuhh , yang ni - Kalau awak bagi saya bunga ros , saya akan buang tangkainya yang berduri . sebab saya tak nak hati saya terluka . saya sayang awak pendekk :*-aien- awak , ingat kan ?! hmm awak pun slalu update status dekat fb saya kann ? hmm Fikri , saya sayang awak . saya rindu awak :( terlalu sekejap masa yang diberi untuk kita bersama sayang , saya tak puas lagi nak tengok awak happy , gelak , menangis  tak puas lagi wakk . sekejap sangat kan awak ? Awak , lepas nie jangan main main dengan kata kata manis awak eh ? Jangan bagi saya harapan kalau awak dah tahu yang saya tak mungkin dapat awak balik . Jangan buat saya macam nie . Saya perempuan yang lemah , mudah melting dengan kata kata . jangan tipu diri awak dengan kata kata awak tuh . yea , saya percaya kata kata awak . kalau saya tak percaya saya tak jadi macam nie . terlalu berharap dengan benda yang tak pasti :/ Hmm Dear ex , saya sayang awak fikri :') Semua ex saya , saya sayang :D Hmm awak lebeh siket , sebab awak istimewa bagi saya . hmmm saya rinduuu awakkkk yang dulu sayanggggg :'( Awak , saya harap awak bahagia tanpa saya :')





Awak buat saya gembira . Awak buat saya sedih . Awak buat saya menangis . Awak buat saya gelak macam orang gila . Awak jugak buat saya kehilangan awak Ex . Imissyouu damn much darling :'( Selamat tinggal , Assalamualaikum .


Monday, 12 November 2012

tak tahu tajuk -..-



Assalamualaikum dan selamat malam blogger yang dikasihi dan disayangi *mata keatas tangan kebahu sambil buat muka mintak kaki haha hehe huhu :D Ehem ehem , Ohmmeeyyy tak background blog kiterrr ? bunga-II gituhhh , hang ado ? Hmm #hoy ainun happy semacam jer ? ce citer-II# wakllu , den sentiasa happy brokk *happy lah sangat :') Eh mana boleh nak tunjuk kesedihan kita dekat orang . Nanti ade yang risauuuuuu :)

Hmm esok hari ape ? hari selasa kan ? berapa hari bulan ? 13/11/2012 kan ? hm *aku tanya aku jawab . okayy pandai -..-  Dear Ex , Happy birthday sayang :* Semoga panjang umur dan dimurahan rezeki :) Awak , saya tak pernah lupa birthday awak . Bagi saya , saya harus ingat kut tarikh tuh sebab selang sehari birthday awak lepas tuh birthday saya ;) Hmm nak hadiah ? nanti eh . sebab hadiah tuh special siket :) saya harap dengan hadiah tuh awak akan ingat balik semua segala kenangan saya dengan awak :') sweet conversation kan kan kan ?

Ehem , Act aku sedihh giloo lahh , birthday aku nanti tak dapat nak sambut dengan si dia , my beloved friend FIWANA and yang lainn  :'( huaaaa *nak nanges Alaa takk aci , diaorang semua pergi melancong . tinggalkan aku keseorangann :'( haha tak pe , aku masih ade family aku --' *jangan tanya nape aku buat muka taik gituhh . haha tak de lahh

Wehh korang , ade sape sape yang sudi wishh birthday aku nanti ? 15/11/2012 ? haaa ? tak de *sad life . sampai hati korangg kan ? merajuk 3 minit . hmm aku harap kan birthday aku nanti ade lah someone tuh dapat buat aku tersenyum , tergelak macam orang gila :) Aminnnnn :* 

cettt , satu lagi ! aku janji aku akan mula kan hidup baru aku masa birthday aku nanti :) tak nak pk ape ape dah . Barang yang lepas jangan dikenang . kalau kenang jugak pok hang lah jawabnya :) hehe i'll try sayang :) wish me good luck okay . mehh kiss siket muahh pipi kiri muahh pipi kanan :*

ehem , rasanya setakat nie jer lah . aku pun tak tahu ape yang aku update :) hehe busann bhai -..- kay lah , aku blahh dulu . selamat membaca and Assalamuaaikum blogger :*

Monday, 5 November 2012

I Miss Him :'< *aku tetap tak boleh , I'm sorry


Hmm i miss him damn much :( See , gamba dekat atas tuh ? muka aku tengah rindu kann dia lahh . hmm Awak , dah hampir sebulan awak mendiam dan menghilangkan diri . Awak memang betul betul dah lupakan saya kan ? Hmm awak , saya rindu awak :( Kenapa senang sangat awak lupa kan saya ? Awak tahu tak , betapa susahnya saya nak lupa kan awak . Macam macam saya dah buat bagi lupa kan awak . Tapi tetap tak boleh . Awak dah buat ape kat saya nie sampai saya susah sangat nak lupa kan awak ? Hmm saya tahu awak tak buat ape ape pun dekat saya . Saya jer degil !! tak nak berjuang untuk lupakan awakk . Hmm wait , saya tak berjuang untuk lupakan awak ? ouhh no , saya dah mati matian cuba lupakan awak tahu . Tapi tetap tak bolehh . Awak tahu tak , kalau saya dah sayang awak bagai nak mampus , tolong jangan suruh saya lupakan awak eh ? :') maaf , saya tak boleh nak lupakan awak dengan senang  bila saya dah sayang awak sangat sangat . Hmm even awak dah tinggalkan saya , saya tetap sayang awak ! 

Awak , sampai sekarang saya tak boleh terima kenapa awak tinggalkan saya . Saya sendiri tak tahu sebab ape selama sebulan nie awak mendiam dan menghilangkan diri . Saya tak tahu awak , ape salah saya sampai semua nie berlaku ? Mana janji janji awak yang dulu tuhh . Hmm ker awak dah bosan dengan saya  ? ye lahh , saya tahu awak bosan dengan saya .. Semua benda awak nak dari saya semua awak tak dapat . Tapi benda yang awak nak tuh semua nya saya tak boleh nak ikut , hmm macam awak jugak ! awak nak saya jadi macam membe membe saya yang lain tuh mana boleh ! Saya adalah saya . Diaorang ? diaorang punya pasal lahh , sama jugak macam awak , saya nak awak macam lelaki lain , tapi awak tak bolehh kann ? hmm kita sama sama tak bolehhh ! 

#Guyyyy , dengar story akuu sat bolehh ? *nahh ice cream :*

Ehem ehem , Awak nak tahu tak sebelum saya couple dengan awak saya dah single selama 9 bulan *lama ouhh . Dulu saya penah tekad tak nak couple hehe *konon konon .Yee , dulu saya suka awak :) suka sangat ! tapi awak tak pernah perasan . Awak buat tak endahh . Egoo nyer awakk kan masa dulu . Tiba tiba , benda yang saya tak boleh nak dinafikan awak ajak saya couple . Ouhh maa , tuhan makbulkan doa hambanya . thanks so much :* hmm Saya terima awak dengan hati yang terbuka *eceh padahal nak main kan dia , last last tersangkut . Haha kantoii boh , ya saya mengaku dekat awak sekarang . saya tak boleh nak tipu dah sebab relay kita dah hancur kan . hmm dulu masa first couple dengan awak saya tak pernah rasa sayang sedikit pun dekat awak sebab masa tuh saya pikir awak main main dengan saya . Hmm lama kelamaan perasaan sayang tuh datang senyap senyap dan membuat kan saya jatuh cinta dekat awak *ecehh ayat aku , tak mudohh . Hmm kita happy kan dulu ? walau pun banyak hater yang tak suka kita couple . apehal bro ? suka hati kami lahh , choyyyy . Hmm awak ingat tak masa kita perang besar tuh . selama 2 hari ! hmm , awak tak layan saya . Awak marah marah saya . awak cakap awak dah penat dengan semua nie . hmm saya menangis . Masa tuh saya takut awak tinggalkan saya . saya takut kehilangan awak . Saya menangis , saya tak nak tunjuk dekat awak . Saya masuk dekat dalam stor tuhh , saya menangis macam orang gila hilang anak ! semua orang cari saya . Lepas tuh membe saya nampak saya duduk dekat dalam stor tuh . membe saya semua pujuk saya suruh keluar dalam stor tuh sebab takut ada ular lah segala bagai . saya buat tak tahu sebab saya nak tenang kan fikiran saya . Membe saya tanya kenapa dengan saya . Saya diamm jer , masa tuh saya memang dah tak boleh nak fikir apa apa dahh . hmm membe saya semua tak percaya awak buat saya sampai nangis nangis . hmm membe saya panggil awak , lepas tuh awak marah marah saya . awak saya dengar tahu awak marah marah saya . saya dengar sangat . bukan nak curi curi dengar , tapi memang Allah nak tunjuk kut :') saya dengan hati yang tengah sakit , amek keputusan nak balik rumahh . nak lari dari kelas tusyen . hmm lepas tuh jumpa membe saya , dia pun nak balik . hahah *satu kepala bohh , masa tuh membe saya pulak sentuh pasal awak , dia cakap saya dengan awak couple macam kawan . awak layan saya macam ape jer . hmmm saya dekat situh dah mula sebak balik dengar kata membe membe saya . saya menangis lagi *amboi , macam filem hindustan . lol Hmm saya tunggu bapak saya amek dari sekolah , lepas tuh saya nampak sek2 saya keluar dari pintu pagar . saya menjerit panggil diaorang sebab nak cite masalah saya dekat diaorang . hmm lepas saya cerita masalah saya , saya nampak awak keluar dari pintu pagar . tapi masa tuh awak ikut jalan lain . awak tak ikut jalan yang ada saya dekat situhh . membe saya semua pegi kejar awakk . sek sek saya semua tenang kan saya . lepas tuh awak datang . Sek sek saya marah marah awak , lepas tuh awak kata aku tahu nak buat macam mana . awak datang dekat saya , kebetulan ayah saya datang . Saya pergi ah dekat ayah saya .balik jer rumahh awak call saya . saya buat tak tahu jerr *egoo nya saya masa nie . hahah lepas tuh awak msg saya , awak mintak maaf segala bagai and bla bla bla *aku tak ingat . Haha masa nie saya keras kepala , saya buat tak layan . Hari keesokannya , saya datang sekolah sebab ada sesi photoshoot . hahah , timbul lagi masalahh . Wakkklluuuu , saya dahh letihh , yang saya tahu menangis dan menangiss jer lahhh , lepas tuh budak nie kata awak panggil saya . saya pergi ahh intai intai awak . saya tengok ieraa dengan amirrr tengahhh cakap something dekat awak . saya tak tahu lah ape yang diaorang cakap sampai awak datang dekat saya , awak slow talk dengan saya . hmm masa tuh awak luahh kan segala nya , hati saya sayuu sangatt . perasaan sayang saya dekat awak makin kuatt . Dengan hati yang terbuka saya terima kata kata awak , kita berbaik semula kann masa tuhh . Saya happy sangat sebab tak kehilangan awak lagi masa tuhh . hmmm tuhh kenangan saya dengan awak :) suka duka kita bersama kann ? tapi sekarang tak macam dulu lagi . saat saat bersama awak amat berharga bagii sayaaa . Awak saya rindu kann awak :'( saya nakk awakk balikkk bolehh ? hmm *bangun dari mimpi ainunnn 

*Moral of the story , saya takk bolehh awak . Memang tak boleh ! tak boleh ape ? tak boleh lupa kannn awakkk :') Maaf sebab saya tak boleh nak lupakan awak . Susah okay ? susah sangat sebab awak lah orang sayang pernah curi hati saya dulu :') Assalamualaikum