Thursday, 29 November 2012

Luahan anak tekak :') Rindu pendekk

Seandainya kau tahu bertapa peritnya hati ini menahan rinduku padamu , pasti kau tahu bertapa seksa nya hati ini merinduimu . Hanya aku dan Dia yang maha kuasa sahaja yang mengatahui bertapa peritnya rasa ini :'( Aku mohon kau pun rasa begitu sayang :') 


Ya Allah , Aku rindu dia . Aku sayang dia . Aku mahu dia .


Aku memang tak boleh nak tipu diri aku sendiri dengan soal hati dan perasaan . Hmm aku tak kuat nak hadap semua nie . Hmm aku sayang dia . Insan yang bernama Fikri :( Orang gila jer tak sayang ex okay ? * Awak saya rindu awak sangat , awak rindu saya tak ? :(( tolong cakap yang awak pun rindu saya . Saya tak nak saya syok sendiri . Kemarin awak text saya kan sayang ? Awak cakap awak rindu nak buat semua benda dengan saya .  Awak cakap awak rindu nak nyanyi kan untuk saya . Awak cakap awak cinta saya . Awak cakap yang capital 'A' tuh nama saya . Awak capital 'F' tuh pun nama awak tau :') Hmm Awak , awak tipu saya eh :( ? Kalau awak sayang and cinta saya kenapa awak tinggal saya ? Awak tahu tak awak dah curi hati saya . Hmm , ye awak pencuri ! Awak jahat sebab dah curi hati saya lepas tuh tak nak pulang balik . Hmm :'( Awak , andai kata kita getback , saya janji saya tak kan lepas kan awak . Saya cuba pertahan kan relay kita :') saya nak cuba buang jauh jauh perasaan cemburu nie . Awak , setiap hari saya menangis sebab rindu kan awak . Hmm awak tak tahu kan sayang ? Saya nie bodoh kan sayang ? . Saya selalu cakap dekat awak yang saya kuat , tapi takk . saya lemah sangat . hmm kenapa ? kenapa ? sebab saya sayang awak . Saya selalu berdoa agar awak pun rindu kan saya :') Saya selalu ingat kata kata awak yang nie - Air mata perempuan tak seikhlas air mata lelaki - Awak mungkin bagi awak air mata perempuan tak seikhlas air mata lelaki . Tapi saya nak awak tahu , Air mata saya sentiasa ikhlas untuk awak sayang :) Saya tak pernah bohong dalam soal perasaan . Angan angan saya nak getback dengan awak mungkin tak kan pernah terjadi . Awak cakap dekat saya , saya boelh dapat kan awak balik kalau saya mintak maaf dekat kakak angkat awak . Tapi kakak angkat awak tak maaf kan saya . Hmm macam macam saya buat awak . Saya tak tahu sebesar mana salah saya sampai kaka angkat awak tak bagi respon siket pun dekat saya . Hmm saya dah banyak kali mintak maaf dekat dia . Saya call , dia tak angkat . texting , dia tak balas . post dekat wall fb , di biarkan . Im dekat fb , tak dilayan . update blog , tak endah kan . Apa lagi awak nak suruh saya buat . jumpa dia ? hmm memang tak lah kan , kalau semua benda nie saya buat dia pun tak maaf kan lagi lah kalau jumpa . hmmm apa lagi harus saya lakukan bagi nak dapat balik cinta awak sayang ? apelagi ! Saya rasa , saya cuma bermimpi disiang hari dan saya pun dah tahu jawapan nya  saya tak mungkin dapat awak balik Ex :( Orang kata , couple dengan Ex umpama baca buku yang tahu kesudahan nya . Awak , selama beberapa hari saya dengan awak . saya bahagia sangat :') saya rindu gurau manja awak , rindu nak on call dengan awak , texting dengan awak sampai lebam , rindu nak skype dengan awak , rindu nak dengar awak cakap yang awak sayang saya :') rindu nak dengar awak nyanyikan untuk saya . saya jugak rindu nak dengar awak kutuk-II saya , buli-II saya bagai , hmm awak ingat tak , awak selalu cakap saya nie pendek , comel , monyet , busuk kan kan kan ? Awak jahat sayang , selalu buli saya dulu . rindu nya nak dengar awak panggil saya mcam tuhh . hmm awak , saya selalu jadi hacker fb awak kan . buat status bagai dekat fb awak . yeyy . awak ingat tak status yang sayabgai dekat awak tuhh , yang ni - Kalau awak bagi saya bunga ros , saya akan buang tangkainya yang berduri . sebab saya tak nak hati saya terluka . saya sayang awak pendekk :*-aien- awak , ingat kan ?! hmm awak pun slalu update status dekat fb saya kann ? hmm Fikri , saya sayang awak . saya rindu awak :( terlalu sekejap masa yang diberi untuk kita bersama sayang , saya tak puas lagi nak tengok awak happy , gelak , menangis  tak puas lagi wakk . sekejap sangat kan awak ? Awak , lepas nie jangan main main dengan kata kata manis awak eh ? Jangan bagi saya harapan kalau awak dah tahu yang saya tak mungkin dapat awak balik . Jangan buat saya macam nie . Saya perempuan yang lemah , mudah melting dengan kata kata . jangan tipu diri awak dengan kata kata awak tuh . yea , saya percaya kata kata awak . kalau saya tak percaya saya tak jadi macam nie . terlalu berharap dengan benda yang tak pasti :/ Hmm Dear ex , saya sayang awak fikri :') Semua ex saya , saya sayang :D Hmm awak lebeh siket , sebab awak istimewa bagi saya . hmmm saya rinduuu awakkkk yang dulu sayanggggg :'( Awak , saya harap awak bahagia tanpa saya :')





Awak buat saya gembira . Awak buat saya sedih . Awak buat saya menangis . Awak buat saya gelak macam orang gila . Awak jugak buat saya kehilangan awak Ex . Imissyouu damn much darling :'( Selamat tinggal , Assalamualaikum .


Monday, 12 November 2012

tak tahu tajuk -..-



Assalamualaikum dan selamat malam blogger yang dikasihi dan disayangi *mata keatas tangan kebahu sambil buat muka mintak kaki haha hehe huhu :D Ehem ehem , Ohmmeeyyy tak background blog kiterrr ? bunga-II gituhhh , hang ado ? Hmm #hoy ainun happy semacam jer ? ce citer-II# wakllu , den sentiasa happy brokk *happy lah sangat :') Eh mana boleh nak tunjuk kesedihan kita dekat orang . Nanti ade yang risauuuuuu :)

Hmm esok hari ape ? hari selasa kan ? berapa hari bulan ? 13/11/2012 kan ? hm *aku tanya aku jawab . okayy pandai -..-  Dear Ex , Happy birthday sayang :* Semoga panjang umur dan dimurahan rezeki :) Awak , saya tak pernah lupa birthday awak . Bagi saya , saya harus ingat kut tarikh tuh sebab selang sehari birthday awak lepas tuh birthday saya ;) Hmm nak hadiah ? nanti eh . sebab hadiah tuh special siket :) saya harap dengan hadiah tuh awak akan ingat balik semua segala kenangan saya dengan awak :') sweet conversation kan kan kan ?

Ehem , Act aku sedihh giloo lahh , birthday aku nanti tak dapat nak sambut dengan si dia , my beloved friend FIWANA and yang lainn  :'( huaaaa *nak nanges Alaa takk aci , diaorang semua pergi melancong . tinggalkan aku keseorangann :'( haha tak pe , aku masih ade family aku --' *jangan tanya nape aku buat muka taik gituhh . haha tak de lahh

Wehh korang , ade sape sape yang sudi wishh birthday aku nanti ? 15/11/2012 ? haaa ? tak de *sad life . sampai hati korangg kan ? merajuk 3 minit . hmm aku harap kan birthday aku nanti ade lah someone tuh dapat buat aku tersenyum , tergelak macam orang gila :) Aminnnnn :* 

cettt , satu lagi ! aku janji aku akan mula kan hidup baru aku masa birthday aku nanti :) tak nak pk ape ape dah . Barang yang lepas jangan dikenang . kalau kenang jugak pok hang lah jawabnya :) hehe i'll try sayang :) wish me good luck okay . mehh kiss siket muahh pipi kiri muahh pipi kanan :*

ehem , rasanya setakat nie jer lah . aku pun tak tahu ape yang aku update :) hehe busann bhai -..- kay lah , aku blahh dulu . selamat membaca and Assalamuaaikum blogger :*

Monday, 5 November 2012

I Miss Him :'< *aku tetap tak boleh , I'm sorry


Hmm i miss him damn much :( See , gamba dekat atas tuh ? muka aku tengah rindu kann dia lahh . hmm Awak , dah hampir sebulan awak mendiam dan menghilangkan diri . Awak memang betul betul dah lupakan saya kan ? Hmm awak , saya rindu awak :( Kenapa senang sangat awak lupa kan saya ? Awak tahu tak , betapa susahnya saya nak lupa kan awak . Macam macam saya dah buat bagi lupa kan awak . Tapi tetap tak boleh . Awak dah buat ape kat saya nie sampai saya susah sangat nak lupa kan awak ? Hmm saya tahu awak tak buat ape ape pun dekat saya . Saya jer degil !! tak nak berjuang untuk lupakan awakk . Hmm wait , saya tak berjuang untuk lupakan awak ? ouhh no , saya dah mati matian cuba lupakan awak tahu . Tapi tetap tak bolehh . Awak tahu tak , kalau saya dah sayang awak bagai nak mampus , tolong jangan suruh saya lupakan awak eh ? :') maaf , saya tak boleh nak lupakan awak dengan senang  bila saya dah sayang awak sangat sangat . Hmm even awak dah tinggalkan saya , saya tetap sayang awak ! 

Awak , sampai sekarang saya tak boleh terima kenapa awak tinggalkan saya . Saya sendiri tak tahu sebab ape selama sebulan nie awak mendiam dan menghilangkan diri . Saya tak tahu awak , ape salah saya sampai semua nie berlaku ? Mana janji janji awak yang dulu tuhh . Hmm ker awak dah bosan dengan saya  ? ye lahh , saya tahu awak bosan dengan saya .. Semua benda awak nak dari saya semua awak tak dapat . Tapi benda yang awak nak tuh semua nya saya tak boleh nak ikut , hmm macam awak jugak ! awak nak saya jadi macam membe membe saya yang lain tuh mana boleh ! Saya adalah saya . Diaorang ? diaorang punya pasal lahh , sama jugak macam awak , saya nak awak macam lelaki lain , tapi awak tak bolehh kann ? hmm kita sama sama tak bolehhh ! 

#Guyyyy , dengar story akuu sat bolehh ? *nahh ice cream :*

Ehem ehem , Awak nak tahu tak sebelum saya couple dengan awak saya dah single selama 9 bulan *lama ouhh . Dulu saya penah tekad tak nak couple hehe *konon konon .Yee , dulu saya suka awak :) suka sangat ! tapi awak tak pernah perasan . Awak buat tak endahh . Egoo nyer awakk kan masa dulu . Tiba tiba , benda yang saya tak boleh nak dinafikan awak ajak saya couple . Ouhh maa , tuhan makbulkan doa hambanya . thanks so much :* hmm Saya terima awak dengan hati yang terbuka *eceh padahal nak main kan dia , last last tersangkut . Haha kantoii boh , ya saya mengaku dekat awak sekarang . saya tak boleh nak tipu dah sebab relay kita dah hancur kan . hmm dulu masa first couple dengan awak saya tak pernah rasa sayang sedikit pun dekat awak sebab masa tuh saya pikir awak main main dengan saya . Hmm lama kelamaan perasaan sayang tuh datang senyap senyap dan membuat kan saya jatuh cinta dekat awak *ecehh ayat aku , tak mudohh . Hmm kita happy kan dulu ? walau pun banyak hater yang tak suka kita couple . apehal bro ? suka hati kami lahh , choyyyy . Hmm awak ingat tak masa kita perang besar tuh . selama 2 hari ! hmm , awak tak layan saya . Awak marah marah saya . awak cakap awak dah penat dengan semua nie . hmm saya menangis . Masa tuh saya takut awak tinggalkan saya . saya takut kehilangan awak . Saya menangis , saya tak nak tunjuk dekat awak . Saya masuk dekat dalam stor tuhh , saya menangis macam orang gila hilang anak ! semua orang cari saya . Lepas tuh membe saya nampak saya duduk dekat dalam stor tuh . membe saya semua pujuk saya suruh keluar dalam stor tuh sebab takut ada ular lah segala bagai . saya buat tak tahu sebab saya nak tenang kan fikiran saya . Membe saya tanya kenapa dengan saya . Saya diamm jer , masa tuh saya memang dah tak boleh nak fikir apa apa dahh . hmm membe saya semua tak percaya awak buat saya sampai nangis nangis . hmm membe saya panggil awak , lepas tuh awak marah marah saya . awak saya dengar tahu awak marah marah saya . saya dengar sangat . bukan nak curi curi dengar , tapi memang Allah nak tunjuk kut :') saya dengan hati yang tengah sakit , amek keputusan nak balik rumahh . nak lari dari kelas tusyen . hmm lepas tuh jumpa membe saya , dia pun nak balik . hahah *satu kepala bohh , masa tuh membe saya pulak sentuh pasal awak , dia cakap saya dengan awak couple macam kawan . awak layan saya macam ape jer . hmmm saya dekat situh dah mula sebak balik dengar kata membe membe saya . saya menangis lagi *amboi , macam filem hindustan . lol Hmm saya tunggu bapak saya amek dari sekolah , lepas tuh saya nampak sek2 saya keluar dari pintu pagar . saya menjerit panggil diaorang sebab nak cite masalah saya dekat diaorang . hmm lepas saya cerita masalah saya , saya nampak awak keluar dari pintu pagar . tapi masa tuh awak ikut jalan lain . awak tak ikut jalan yang ada saya dekat situhh . membe saya semua pegi kejar awakk . sek sek saya semua tenang kan saya . lepas tuh awak datang . Sek sek saya marah marah awak , lepas tuh awak kata aku tahu nak buat macam mana . awak datang dekat saya , kebetulan ayah saya datang . Saya pergi ah dekat ayah saya .balik jer rumahh awak call saya . saya buat tak tahu jerr *egoo nya saya masa nie . hahah lepas tuh awak msg saya , awak mintak maaf segala bagai and bla bla bla *aku tak ingat . Haha masa nie saya keras kepala , saya buat tak layan . Hari keesokannya , saya datang sekolah sebab ada sesi photoshoot . hahah , timbul lagi masalahh . Wakkklluuuu , saya dahh letihh , yang saya tahu menangis dan menangiss jer lahhh , lepas tuh budak nie kata awak panggil saya . saya pergi ahh intai intai awak . saya tengok ieraa dengan amirrr tengahhh cakap something dekat awak . saya tak tahu lah ape yang diaorang cakap sampai awak datang dekat saya , awak slow talk dengan saya . hmm masa tuh awak luahh kan segala nya , hati saya sayuu sangatt . perasaan sayang saya dekat awak makin kuatt . Dengan hati yang terbuka saya terima kata kata awak , kita berbaik semula kann masa tuhh . Saya happy sangat sebab tak kehilangan awak lagi masa tuhh . hmmm tuhh kenangan saya dengan awak :) suka duka kita bersama kann ? tapi sekarang tak macam dulu lagi . saat saat bersama awak amat berharga bagii sayaaa . Awak saya rindu kann awak :'( saya nakk awakk balikkk bolehh ? hmm *bangun dari mimpi ainunnn 

*Moral of the story , saya takk bolehh awak . Memang tak boleh ! tak boleh ape ? tak boleh lupa kannn awakkk :') Maaf sebab saya tak boleh nak lupakan awak . Susah okay ? susah sangat sebab awak lah orang sayang pernah curi hati saya dulu :') Assalamualaikum