Thursday, 29 November 2012

Luahan anak tekak :') Rindu pendekk

Seandainya kau tahu bertapa peritnya hati ini menahan rinduku padamu , pasti kau tahu bertapa seksa nya hati ini merinduimu . Hanya aku dan Dia yang maha kuasa sahaja yang mengatahui bertapa peritnya rasa ini :'( Aku mohon kau pun rasa begitu sayang :') 


Ya Allah , Aku rindu dia . Aku sayang dia . Aku mahu dia .


Aku memang tak boleh nak tipu diri aku sendiri dengan soal hati dan perasaan . Hmm aku tak kuat nak hadap semua nie . Hmm aku sayang dia . Insan yang bernama Fikri :( Orang gila jer tak sayang ex okay ? * Awak saya rindu awak sangat , awak rindu saya tak ? :(( tolong cakap yang awak pun rindu saya . Saya tak nak saya syok sendiri . Kemarin awak text saya kan sayang ? Awak cakap awak rindu nak buat semua benda dengan saya .  Awak cakap awak rindu nak nyanyi kan untuk saya . Awak cakap awak cinta saya . Awak cakap yang capital 'A' tuh nama saya . Awak capital 'F' tuh pun nama awak tau :') Hmm Awak , awak tipu saya eh :( ? Kalau awak sayang and cinta saya kenapa awak tinggal saya ? Awak tahu tak awak dah curi hati saya . Hmm , ye awak pencuri ! Awak jahat sebab dah curi hati saya lepas tuh tak nak pulang balik . Hmm :'( Awak , andai kata kita getback , saya janji saya tak kan lepas kan awak . Saya cuba pertahan kan relay kita :') saya nak cuba buang jauh jauh perasaan cemburu nie . Awak , setiap hari saya menangis sebab rindu kan awak . Hmm awak tak tahu kan sayang ? Saya nie bodoh kan sayang ? . Saya selalu cakap dekat awak yang saya kuat , tapi takk . saya lemah sangat . hmm kenapa ? kenapa ? sebab saya sayang awak . Saya selalu berdoa agar awak pun rindu kan saya :') Saya selalu ingat kata kata awak yang nie - Air mata perempuan tak seikhlas air mata lelaki - Awak mungkin bagi awak air mata perempuan tak seikhlas air mata lelaki . Tapi saya nak awak tahu , Air mata saya sentiasa ikhlas untuk awak sayang :) Saya tak pernah bohong dalam soal perasaan . Angan angan saya nak getback dengan awak mungkin tak kan pernah terjadi . Awak cakap dekat saya , saya boelh dapat kan awak balik kalau saya mintak maaf dekat kakak angkat awak . Tapi kakak angkat awak tak maaf kan saya . Hmm macam macam saya buat awak . Saya tak tahu sebesar mana salah saya sampai kaka angkat awak tak bagi respon siket pun dekat saya . Hmm saya dah banyak kali mintak maaf dekat dia . Saya call , dia tak angkat . texting , dia tak balas . post dekat wall fb , di biarkan . Im dekat fb , tak dilayan . update blog , tak endah kan . Apa lagi awak nak suruh saya buat . jumpa dia ? hmm memang tak lah kan , kalau semua benda nie saya buat dia pun tak maaf kan lagi lah kalau jumpa . hmmm apa lagi harus saya lakukan bagi nak dapat balik cinta awak sayang ? apelagi ! Saya rasa , saya cuma bermimpi disiang hari dan saya pun dah tahu jawapan nya  saya tak mungkin dapat awak balik Ex :( Orang kata , couple dengan Ex umpama baca buku yang tahu kesudahan nya . Awak , selama beberapa hari saya dengan awak . saya bahagia sangat :') saya rindu gurau manja awak , rindu nak on call dengan awak , texting dengan awak sampai lebam , rindu nak skype dengan awak , rindu nak dengar awak cakap yang awak sayang saya :') rindu nak dengar awak nyanyikan untuk saya . saya jugak rindu nak dengar awak kutuk-II saya , buli-II saya bagai , hmm awak ingat tak , awak selalu cakap saya nie pendek , comel , monyet , busuk kan kan kan ? Awak jahat sayang , selalu buli saya dulu . rindu nya nak dengar awak panggil saya mcam tuhh . hmm awak , saya selalu jadi hacker fb awak kan . buat status bagai dekat fb awak . yeyy . awak ingat tak status yang sayabgai dekat awak tuhh , yang ni - Kalau awak bagi saya bunga ros , saya akan buang tangkainya yang berduri . sebab saya tak nak hati saya terluka . saya sayang awak pendekk :*-aien- awak , ingat kan ?! hmm awak pun slalu update status dekat fb saya kann ? hmm Fikri , saya sayang awak . saya rindu awak :( terlalu sekejap masa yang diberi untuk kita bersama sayang , saya tak puas lagi nak tengok awak happy , gelak , menangis  tak puas lagi wakk . sekejap sangat kan awak ? Awak , lepas nie jangan main main dengan kata kata manis awak eh ? Jangan bagi saya harapan kalau awak dah tahu yang saya tak mungkin dapat awak balik . Jangan buat saya macam nie . Saya perempuan yang lemah , mudah melting dengan kata kata . jangan tipu diri awak dengan kata kata awak tuh . yea , saya percaya kata kata awak . kalau saya tak percaya saya tak jadi macam nie . terlalu berharap dengan benda yang tak pasti :/ Hmm Dear ex , saya sayang awak fikri :') Semua ex saya , saya sayang :D Hmm awak lebeh siket , sebab awak istimewa bagi saya . hmmm saya rinduuu awakkkk yang dulu sayanggggg :'( Awak , saya harap awak bahagia tanpa saya :')





Awak buat saya gembira . Awak buat saya sedih . Awak buat saya menangis . Awak buat saya gelak macam orang gila . Awak jugak buat saya kehilangan awak Ex . Imissyouu damn much darling :'( Selamat tinggal , Assalamualaikum .


No comments:

Post a Comment