Monday, 17 December 2012

My boy :*




Assalammualaikum my bloved reader :') Tak banyak nak di shared kan hari nie , just a little pieces of my heart :') today aku nak story pasal my boyfie yang comel tuhh . Bila sebut pasal boyfie jer mesti ada bunyi bunyi cengkerik yang mengata kan ' untung lah ada boyfie '  ' untung lah sweet ' tapi , boyfie aku lain k lain . My boyfie is not like your boyfie okay :D trust me  . From outside , he look so kinda , he's cute , handsome and I should he have ideal man character ! But , how about inside ?   ouh no , benda nie memang susah nak nampak kan . Aku pun tak tahu sangat . but i think benda nie dia akan tunjuk dekat girlfie dia sahaja *hmm i'm not the only girlfie he used to have* Today , i will reveal my boyfie true character ;) Btw , aku bukan nak memalu kan dia or ape ape , just nak tunjuk siapa dia yang sebanar even kami baru couple . 


" Biy seorang yang pelik , bajet tuff -.-' dungu seketika , gatal , suka memain , tak pandai memujuk sangat , take care lah jugak =.=  Haha macam toh lah biy


What the ahhh ahh ? Hahaha my boyfie di kenali sebagai budak yang nakal dan degil . For short , he is bad boy -.-'  see , dia dah mengaku segala nya :D Haha Naem , Yang gatal tuh kurang kan kay ? Ingat siket yang awak tuh dah ada bini dan anak sepuluh orang c(: haha Awak nak menggatal boleh , tapi  menggatal dengan saya jer lah . I'm your wife okay *acah acah wife pulak . haha All aboat him , i will accept but , tolong setia k setia :) i trust you sayang , jangan sampai kepercayaan saya dekat awak hilang okay ;) 


Naem ? he is cute . For me , this is truely secret :) let me explain , he never show his feeling to me . Bila aku merajuk bagai dengan dia , dia tak pernah berhenti say sorry dekat aku . Ya , that is my true boy ;) Always ask forgiveness even though I already forgave him . Iloveyou naem :) Hope hubungan kita kekal sampai bila bila kalau kita berterusan macam nie sayang . Pegang segala gala janji awak dekat saya , Saya harap itu bukan kata kata manis dari mulut awak . Saya sayang awak comel . I'm promise , i never let you go sayang . Trust me okay . 


Lol , what a long post i got ? haha i know , you must not willing to read it right ? haha ada aku kesah ? Ape ape pun , thanks to my reader yang sanggup baca story aku nie . Sayang korang . Mehh kiss siket :) perempuan jer kay ? laki tak boleh nanti naem marahhh c(: muah pipi kiri muahh pipi kanan :*  Let me end this post today .  paipai and Assalamualaikum .



- LOVE IS BEAUTIFUL , LOVE IS ART , LOVE IS LIKE A SONG , AND YOUR LOVE IS JUST A SWEET DRAEM ;) -
ILOVEYOU MY SUPERMAN :* 



Sunday, 9 December 2012

Tercapai :) Dia milikku ^^

*letupkan jari , rengang kan badan sikit* okay here we start , again . *cough* Assalamualaikum my reader yang comel-II tuh :) For those who non - muslim , Selamat sejahtera , Vanakam , Namaste , Salam , Gong Xi Fa Chai *tunduk* Eh , lupa kan ? Thanks guy sebab singgah dekat blog kita yang tak beberpa nak cantik nie :) Sayang korang gila babun berok monyet kere lahhhh . mehh kiss siket :* muah pipi kiri muahh pipi kanan 


Ouhh tidak , I fall in love withh ehem ehemm . rahsia k rahsia :D meh baca story nie dulu nyahhh ;)



Ehem ehem , Detik pertemuan 13/11/2012 - Aku lepak lepak dengan kaka sedara aku , lepas tuh aku mintak fon sebab aku nak dengar lagu . Alang alang dah amek fon tuh tangan aku mula lah menggatal nak belek sana sini c(: Aku tengok gambar kaka sedara aku and membe dia . Belek punya belek , aku terpandang dekat satu gambar nie . aduhh jantung aku berdegup kencang *ecewahh  Haha betul nie , aku tipu c(: haha aku pandang gambar tuh lama lama , lepas tuh baru aku tanya akak sedara aku yang sape nama insan yang ada dalam gambar tuhh . Akak sedara aku nama dia Naem . Aku mula tertarik dekat budak tuh . Gila lah , masa tuh aku meroyan dan angau dekat dia gila babi . Aku puji dia bagaii ! ouhh rasa macam macam aku rasa kut , rasa nak cium fon akak aku masa tuh pun ada . Hurm tapi malang nya kan , masa tuh gambar budak tuh dengan ex dia -.-' Haha sanggup aku suruh kaka sedara aku crop gamba tuh , suruh buang gamba perempuan tuh . kahkahkah jahat gila akuu , aku terlampau angau dekat budak tuh sampai kaka sedara aku sendiri fed up dengan aku . Kakak sedara aku pegi bagi tahu budak tuh yang aku dah angau kan dia . Kak ape lannciauuu malu lah kita kakk ? *tutup muka . kakak sedara aku cakap , jangan malu malu . nanti melepas . Sebab dia tengahh single tuhhh c(: haha ada can wehhh . ape tunggu lagi . Buat muka mintak simpati lerr . Aku tak tahu lah kenapa aku angau dekat budak tuh . mungkin ah dia ada iras iras ex aku . Er noo , tak boleh dan memang tak boleh . dia adalah dia . tak sama okayy ? Weh macam mana nie , aku betul betul dah melting dengan budak tuh . mana peti sejuk nie c(: Haha , masa nie aku tengah unline fb , kakak sedara aku tunjuk lah fb dia . aku apelagi . Dengan pantas nya aku add si comel tuhhhh :* kakak sedara aku tunjuk ah membe membe dia dekat aku . okay memang betul ah , membe dia semua handsome handsome . tapi tak tahu lah kenapa aku terpikat dekat si naem tuhhhh . Hah kan dah terlepas type nama dia c(: Wehh dia app aku lahh :D haha suka nya akuuu :) 15/11 tuh birthday aku . masa tuh aku off fon . Aku bosan sangat masa tuh . Aku unline fb . Akak sedara aku Im aku , dia suruh aku on fon . Aku on lahh . lepstuh aku tanya kaka sedara aku . kenapa suh on fon . Pastu kakak sedara aku kata mesti kau gembira kalau dapat baca msg . Hahh ? sumpah aku tak faham masa nie . cehhh haha tiba tiba msg masuk . haha no yang tak dikenali . budak tuh wish bday aku . okay seram kan ? cm ne budak yg aku tak kenal tahu birthday aku ? jeng jeng jeng , aku tanya dia sape , lepas tuh dia cakappp yang dia tuhhh Naimmmmmmmmmm :) ouhhh noo , crush aku tuh tuh tuh . stalker fb kita eh ? ouh kejamm , no fon dapat mana ? mesti kak nadhirahhh kan ? hmm dah tahu and dah agakk *senyum kambing 



Bermula lah detik pengenalan diantara kami berdua , ecewahhh :) Aku ingat lagi harituh kami webcam sampai lebam . aduyai , melting aku tengok muka dia . comel okay ? dengan senyuman dia yang maniss ala ala coklat caburryyy . alahai tergugat iman aku ngek . Aku suka kau , aku nak kau gila :)  Ayat yang paling aku tak kan penah lupa bila dia cakap "can you be my sweetheart ?" Woiii kau main main dengan aku ker botakk ? hmmm :( jangan macam nie , kau dah bagi aku harapann tuhh nak dapat kan kau . Hmm sedih k sedih . hmm 8/12/2012 -  4.22p.m Alhamdulillah , impian aku tercapai . dah lama aku nak dia . Akhirnya , dapat jugak dia jadi milik aku . Naim , saya sayang awak :) Saya happy sangat sebab awak dah jadi milik saya sekarang . hmm saya pk awak main main dulu . sebab awak tuh buat muka tak siyes . Asyik gelak gelak jer . hehe tak pe lahh tak kesah dah , awak sekarang milik saya k milik saya :* sayang awak comelllll 




In a relationship with Naim Nazri .