Monday, 29 October 2012

I'm Still Love (♥) You



Searching ---> ♥ ? Ouhh tk mungkin kutt . I'm Still love him :'(
Ouhh lupa kan , Aku tak boleh sayang dia :') Aku tak boleh ! memang tak boleh . *Ainun , mohon bangun dari mimpi kau , kau tak mungkin dapat dia balik . Ya Allah , kenapa dengan aku nie ? kenapa susah sangat nak lupa kan dia . Kenapa perasaan sayang aku nie tak nak pergi jauh jauh . Arghh aku sayang dia . Aku tak boleh nak tipu perasaan aku :'( Ya Allah , kenapa aku lemah sangat nie . Hmm aku tak boleh macam nie , aku kena kuat ! Aku bukan lemah tanpa LELAKI . Aku tak lemah :') pulang kan balik semangat aku , pulang kan balik hati aku yang pernah kau curi dulu hmm . 

*Awak , maafkan saya sebab tak dapat nak lupa kan awak dengan cepat . Saya tak boleh , susah sangat bagi saya nak lupa kan orang yang penah curi hati saya dan buang/hancur kan hati saya macam tuhh jer . Maafkan saya sekali lagi awak . Hmm senang nya awak lupa kan saya :') tapi kan awak , firasat saya mengata kan yang awak pun tak boleh lupa kan saya . Haha perasan pulak saya , Elehh memang lah kan , bila kita terserempak dekat sekolah masing masing buat muka masam , buat macam tak kenal dan tak pernah wujud . pandang pun macam nak tak nak , hmm kadang kadang terasa terhina jugak sebab saya punya hati dan perasaan . Tapi bila tak nampak , tercari cari . rindu tahu ? hmm saya harap begitu lah :)*



Ehh ape aku nie , Hmmm  dah Ainun dahh , lupa kan dia lah bengong :( dia dah lupa kan kau dah kut . Tak yah ikut firasat kau sangat lah ,  bukan betul sangat punn ! jangan terlalu berharap sangat . Nanti kau akan menyesal suatu hari nanti . hmmm so sad :'( huaaaaa *menangis . Okay aku mengada kejap . Yelahh kan , aku tak nak menyesal lagi , kay kay aku cuba . Tapi , kalau tak boleh achaner tuhh ? haha mesti boleh , yeahh aku kann kuat and bersemangat :D haha *Ape yang penting , semangat tinggi :) Haha kembali senyum , tak mau sedih sedih dah lepas nie . InsyaAllah aku boleh :) Thanks dekat membe membe aku yang dah bagi semangat and nasihat dekat aku , aku hargai sangat . Maaf kalau aku tak boleh , tapi tak pe , aku berusaha sedaya upaya okayy ? tunggu dan lihat sahaja jalan penyelesaian nya sayang sayang semua :) thanks for everything ♥

Hmm aku rasa setakat nie jer kutt , Thanks sebab habes kan masa sebab baca story aku nie :) bukan nak amek simpati or pape , just nak luah kan perasaan yang lara nie jer . Hmm kay lahh bye and Assalamualaikum ♥


No comments:

Post a Comment